نقشه‌راه بازاریابی محتوایی و کپی رایتینگ (Content Marketing)
نوشته شده توسط : کاریاب

نقشه‌راه بازاریابی محتوایی و کپی رایتینگ (Content Marketing)

 
 محتوای کپی برای وبسایت

صرف داشتن یک وبسایت کافی نیست. برای حضور بیشتر در اینترنت، باید محتوای تازه، مرتبط و دقیق داشته باشید. در ادامه نکاتی بیان می‌شود که به شما کمک می‌کند تا محتوای موثری را تولید کنید.

اگر بخواهید مشتریان جدیدی را جذب کنید و هم‌چنین مشتریان قبلی خود را حفظ کنید، باید پیام‌های صحیحی را به آنها بدهید. از اطلاعات محصول و اخبار تا پاداش به مشتریان و بلاگ گرفته، باید به دقت در مورد متن محتوا و نحوه ارائه آنلاین آن فکر کنید.

قانون شماره یک، با نیازهای مشتری مواجه شوید. باید به مشتری خود در مورد توانایی خود و فعالیت‌های قابل انجام برای آنان توضیح دهید و روی عالی بودن خود زیاد تاکید نکنید. باید اطمینان داشته باشید که محتوای شما، واقعا به بازدید کننده کمک می‌کند. باید در مورد مشتریان خود و نیازهای آنان صحبت کنید تا این که در مورد خودتان صحبت کنید. کمتر از «من» و «ما» استفاده کنید و بیشتر از «شما» استفاده کنید.

بازاریابی محتوا

به سوالات مشتریان آنلاین خود پاسخ دهید

همه‌ی سوالات مشتریان در مورد کسب و کار خود را در نظر بگیرید و جواب‌های آن‌ها را به زبان مستقیم و بی پرده جواب دهید. خودتان را به جای مشتری بگذارید. آنان به این موضوع فکر خواهند کرد که آیا این شرکت قابل اعتماد هست یا نه؟ چه کسانی دیگری با آنان همکاری کرده‌اند؟ استانداردهای کاری آنان چیست؟ آیا می‌توانم به ازای پولم چیز با ارزشی را بگیرم؟ به این سوالات جواب دهید و به احتمال زیاد، بازدید های سایت شما به خرید منجر می‌شود.

اطلاعاتی که افراد را در ثبت نام آنها در سایت، ورود به سایت یا خریدهای آنان راهنمایی می‌کند، فراموش نکنید. بسیاری از سایت‌ها در این جایگاه به دلیل نبود اطلاعات شفاف یا اطلاعات بسیار پیچیده، از خروج مشتریان خود رنج می‌برند. در هر گام به مشتریان خود دقیق بگویید که چه کاری باید انجام دهند و از فرم‌های آنلاین خود مانند فرم‌های ثبت نام یا سفارش کالا، اطمینان داشته باشید که به اندازه کافی ساده هستند و به ارائه حداقل اطلاعات نیاز دارند.

اطلاعات وبسایت خود را سازماندهی کنید

زمانی‌که می‌خواهید اطلاعات سایت خود را سازمان‌دهی کنید به این نکته توجه داشته باشید که مردم محتوای یک سایت را به طور اجمالی مرور می‌کنند تا این که محتوای آن را بخوانند. پس محتوای خود را به بخش‌هایی با سرتیتر و زیر تیتر و محتوای لیست‌وار تقسیم کنید.

اطلاعات کلیدی را در هر صفحه تکرار کنید. زیرا ممکن است مشتری در هر صفحه از سایت فرود بیاید و شما باید از مستقل‌بودن هر صفحه مطمئن باشید.

سعی کنید محتوا را به صورت منطقی سازمان‌دهی کنید. اگر مقاله‌ای طولانی است، باید خلاصه‌ای از آن را بنویسید و لینک جداگانه‌ای برای اطلاعات بیشتر فراهم کنید؛ به طوری که بازدیدکنندگان در مقاله غرق نشوند.

برای تازه بودن سایت به خصوص سایت‌های خبری و وبلاگ‌های مبتنی بر تاریخ، باید آن را مداوم به‌روز کنید و اطلاعات قدیمی را حذف کنید. اگر اطلاعات سایت قدیمی هستند، می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید ولی بدانید اگر صفحه‌ای در موتورهای جستجو ایندکس می شود با تغییر زیاد، رتبه خود را از دست خواهد داد.

در آخر، از کلمات کلیدی در متن خود استفاده کنید تا سئوی مطالب افزایش پیدا کند، اما از تمرکز روی کلماتی خاص جلوگیری کنید. بسیاری از افراد، جستجوهای خود را با ارسال پرسش یا استفاده از عبارات مرکب انجام می‌دهند، پس مشتریان خود را در صورت استفاده از یک سری عبارات خاص، دست خواهید داد.





:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 مهر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: